Actueel

8 Geslaagden KOBO 2022

Wij feliciteren onze 8 cursisten die op 4 juli 2023 hun scriptie met succes hebben verdedigd!
Lees Meer

Uitnodiging examen Kostendeskundige Bouw editie 2022

Wij nodigen u graag uit voor de eerste examenronde van de opleiding Kostendeskundige Bouw editie 2022. Het examen vindt plaats op dinsdag 4 juli 2023 in Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch, Burg. Burgerslaan 50, 's-Hertogenbosch. Acht kandidaten presenteren en verdedigen daar hun scriptie.
Lees Meer

De editie 2023 van de cursus Kostendeskundige Bouw is gestart!

In maart 2023 start de nieuwe editie van de post HBO opleiding Kostendeskundige Bouw.
Lees Meer

Uitnodiging examen Kostendeskundige Bouw editie 2020

U bent van harte uitgenodigd voor de eerste examenronde van de opleiding Kostendeskundige Bouw editie 2020. Het examen vindt plaats op vrijdag 8 juli 2022 in gebouw BLAUW073, Amerikastraat 3, 5232 BE Den Bosch. Zeven kandidaten presenteren en verdedigen daar hun scriptie.
Lees Meer

Opleiding Kostendeskundige Bouw editie 2020 onderweg

In november 2020 is een groep van 9 cursisten te Nieuwegein gestart.
Lees Meer

Start Kostendeskundige Bouw 17 november 2020

Op 17 november 2020 start de opleiding Kostendeskundige Bouw 2020 definitief! De lesdagen zullen plaatsvinden in Nieuwegein.
Lees Meer

Wat nu? Zei Pichegru….

De schreeuwende vraag om calculatoren en kostendeskundigen is door de Corona-crisis minder luid te horen. Luider klinkt: ‘Wat nu?, zei Pichegru’ ...
Lees Meer

Hoge nood, redding nabij?

Bedrijven en bureaus hebben een schreeuwende vraag om calculatoren en kostendeskundigen ....
Lees Meer

Examens Kostendeskundige Bouw

Recent zijn voor het examen Kostendeskundige Bouw geslaagd: Mark de Moel, Robin Heddes (beiden Heddes Hoorn) en Idzard van Gameren (Multical Rotterdam).
Lees Meer

Vernieuwde site

Wij hebben per mei 2019 onze site herzien. Calculatoren en bouwkostendeskundigen in heel Nederland worden zo beter bediend bij hun zoektocht naar cursussen en opleidingen die bijdragen aan een goede en evenwichtige loopbaan in de bouwsector.
Lees Meer

Vitruvius opleidingen komt naar u toe

Als opleidingslocatie ligt Den Bosch voor een groot deel van het land centraal. Op basis van de getoonde interesses voor het volgen van Kostendeskundige Bouw of een van de overige opleidingen, kent Vitruvius Opleidingen een regionale benadering.
Lees Meer